Nyhedsarkiv 2010
Sebastians solo turné er overstået
Da Sebastian tirsdag aften forlod Horreby Kirke på Falster var det samtidig afslutningen på hans to måneder lange turné rundt i landet. En turné hvor samtlige koncerter blev udsolgt på kort tid og hvor trubaduren aften efter aften tryllebandt sit trofaste publikum.

De publikummer som forgæves forsøgte at sikre sig billet får snart en mulighed mere. Om to måneder drager Sebastian nemlig på en lille sommerturné. Denne gang med sit legendariske Sebastian Band. Billetsalget er allerede startet til nogle af koncerterne. Der er noget at glæde sig til.

Læs anmeldelse af Rønne-koncerten HER
Læs anmeldelse af Rødovre-koncerten HER

20. april
05/3 Musikhuzet, Rønne (UDSOLGT)
06/3 Stars, Vordingborg (UDSOLGT)
10/3 Victoria Teatret, Sorø (UDSOLGT)
12/3 Viften, Rødovre (UDSOLGT)
13/3 Trommen, Hørsholm (UDSOLGT)
18/3 Gjethuset, Frederiksværk (UDSOLGT)
19/3 Bakkehuset, Ikast (UDSOLGT)
20/3 Kulturhuset, Arden (UDSOLGT)
21/3 Skråen, Ålborg (UDSOLGT)
25/3 Kultur Caféen, Ishøj (få billetter)
26/3 Baghuset, Ballerup (UDSOLGT)
27/3 Gl. Egå Jazzklub, Egå (UDSOLGT)
28/3 Bruunske Pakhus, Fredericia (UDSOLGT)
30/3 Slangerup Kirke, (UDSOLGT)
31/3 Amager Bio, København (UDSOLGT)
08/4 Folkets Hus, Struer (UDSOLGT)
09/4 Halkær Kro, Nibe (UDSOLGT)
10/4 Sønderborghus, Sønderborg (UDSOLGT)
11/4 Tinghallen, Viborg (UDSOLGT)
14/4 Bruunske Pakhus, Fredericia (UDSOLGT)
15/4 Ribelund Festsal, Ribe (UDSOLGT)
17/4 Kongrescenter, Ringsted (UDSOLGT)
18/4 Svendborg Teater, (UDSOLGT)
19/4 Horreby Kirke, Falster (UDSOLGT)
20/4 Horreby Kirke, Falster (UDSOLGT)
Koncerter:
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Sebastian lagde vejen forbi Odense koncerthus 3. april i anledning af HC. Andersens fødselsdag. Han spillede Ingen Løn Men En Kejsers Tårer samt Kom Giv Os Liv.
En stor tak til Morten Larsen (fra Sebastian Fan Club), som fulgte Sebastians koncerter tæt og rapporterede fra spillestederne gennem den nu overståede turné. 
Ny live-cd fra Sebastians 1976-turné
BESVÆRLIGT NOGENGANGE
TRUNTE & TROMLE
IMORGEN KOMMER ALDRIG
DEN GAMLES DRØM
TA' CHANCEN - DU ER 15
NÅR LYSET BRYDER FREM
JEG KA IK' GØR FOR'ET
EVA'S SANG
LOSSEPLADSEN BLØDER
BUDBRINGEREN
MEDIEMASSØSEN
HVIS DU TROR DU ER NOGET
ROSE
DEN STORE FLUGT/GØGLEREN
Så er den her! 14 sange fra Sebastians legendariske 1976-turné, hvor han alene med sin guitar henrykkede hele Danmark. Optagelserne har aldrig før været udsendt, så der er derfor tale om verdenspremiere for disse 34 år gamle optagelser. Glæd dig blandt andet til at høre den morsomme Trunte & Tromle, en helt intens version af Mediemassøsen som får det til at gyse koldt ned af ryggen, en smuk smuk smuk version af Eva's Sang, et poppourri af Den Store Flugt og Gøgleren, en helt utraditionel intro og outro til Når Lyset Bryder Frem. Desuden Sebastians skønne Christiania-sang, Budbringeren, som han kun spillede på denne ene turné. Det er nostalgi så det brager, og lyden er virkelig god på disse historiske optagelser.
INDHOLD:
Marts 2010
KØB DEN HER
Aktuelle udgivelser
Helt ny nodebog udkom i december 2009. Den indeholder 175 af Sebastians sange. Købes HER
Sebastians sangskat består af tre bokssæt med ialt 30 cd'er. Købes HER
Sebastians børnesangbog udkom sommeren 2009. Købes HER
Den nyligt udgivne greatest hits-cd. Købes HER
Billetter eller gavekort til Sebastians kommende solo-turné i foråret købes på BILLETNET.DK
Torben Billes ultimative biografi om Sebastian udkom i efteråret. Købes HER
Marts 2010

Læs reportage fra Sebastian Band i Falconer Salen (nov '09) HER
Sebastian Band indtager Skanderborg Festival lørdag d. 2. august
Når klokken viser 14.45 på lørdag sker det! Sebastian Band indtager Bøgescenen på Danmarks smukkeste festival. Den ligger som bekendt i Skanderborg. Det bliver samtidig sidste chance for at opleve Sebastian med band. Turnéen med det legendariske band startede i november sidste år i København. Siden er det blevet til koncerter over hele landet til glæde for tusindvis af fans.

Da Sebastian besøgte Skanderborg Festival for et par år siden, måtte han undervejs i koncerten ændre på sit repetoire. Det unge publikum krævede simpelthen en koncert med klassikere, og de skrålede med på det hele. Dengang var Sebastian alene med sin guitar. På lørdag er han altså bakket op af sit band. Mon ikke publikum skråler med igen.....
Sebastian og datteren Sara væltede Ærø Højskole
Trubaduren gæstede Ærø Jazzfestival mandag den 2. august. Og lige som på sidste års Copenhagen Jazzfestival havde han datteren Sara's band med sig.

Læs Morten Larsens anmeldelse HER.
Sebastian Band leverede årets koncert på Skanderborg Festival
The Dream Team Tour er slut. Og hvilken afslutning! Skanderborg Festival dannede rammen om den absolut sidste ekstra-ekstra koncert. I bagende sol i den smukke bøgeskov levede bandet op til sit navn, THE DREAM TEAM. De 40.000 tilhørere blev vidne til årets suverænt bedste koncert på festivallen.
Læs mere HER
fotos: Christian Winther
newbie.dk
45 sekunders uddrag fra Sebastian Band i Skanderborg, der viser en komponist som har Bøgescenen i sin hule hånd.
Eksklusivt
Video-postkort fra Skanderborg
Sebastian - billedkunstneren
At Sebastian er Danmarks største musikkunstner er ingen hemmelighed. Vi kender ham som musiker, sanger, komponist, tekstforfatter og instruktør. På sebastianfan.dk er vi stolte over nu at kunne præsentere Sebastian - billedkunstneren. Læs mere om de fire kunstværker HER.

Med de fire hidtil ukendte Sebastian-kunstværker introducerer vi samtidig det nye menupunkt "backstage". En menupunkt som kan indeholde alt fra over havet til under himlen, selvfølgelig med relation til Sebastian. 
verdenspremiere
Vidste du at hele koncerten med Sebastian Band på Roskilde Festival 1985 nu er tilgængelig på nettet?
Vidste du at Sebastian Band spillede for 150.000 mennesker på havnen i Ålborg i juli 2010? Publikumsrekord til en Sebastian-koncert!
TV-spot for Sebastians Bedste Børnesange
Sebastian og Sys Bjerre synger ny duet
Sebastian synger den smukke duet "Kærlighed Gør Blind" sammen med Sys Bjerre på hendes nye album "All In". Duetten er ubetinget albummets bedste sang. Det er en fryd at høre Sebastians og Sys' stemmer fungere så fint sammen. Teksten går tæt på og bliver personlig: "Sys, jeg synes du bliver sådan lidt forlegen - hvad er der i vejen med dig", synger Sebastian. "Ti stille, Sebastian - det er jo det jeg indser" svarer Sys ham senere i sangen.

Sangen er mere en blot en fin duet. Den leder musikalske tanker tilbage til starten af 70'erne, med den akustiske guitar og de sebastianske akkord-kombinationer. Det føles næsten som om at "Kærlighed Gør Blind" kunne være skrevet af Sebastian til en moderne udgave af Den Store Flugt.
LYT TIL DUETTEN HER
dobbeltklik på billedet herover
Året der gik 2010
- et brag af et Sebastian-år
2010 har været et fantastisk Sebastian-år. Her, der og alle vegne dukkede Sebastian op i alle mulige sammenhænge. Solo-turné, band-turné, pladeudgivelser, platinstatus, publikumsrekord, jazzfestival og meget meget mere. Læs mere om Sebastians fantastiske år 2010 HER
Læs om Sebastian-året 2009 HER
Læs mere om Sebastian-året 2010 HER
Sebastians børnesange hitter for vildt
Sebastians nyeste cd - Sebastians Bedste Børnesange - lå efter fire uger i butikkerne i TOP-10 på den officielle hitliste over solgte albums i Danmark. Et lynsalg på 10.000 eksemplarer er ikke hverdagskost for en børneplade. Projektet er genialt og blev en oplagt julegave til alle børnefamilier med hang til skøn musik.

For Sebastianfans er cd'en et must på grund af tre aldrig før hørte demoer.
Læs webmasters gennemgang HER
Køb CD'en HER
Køb nodehæftet HER
Se TV-reklame i Nyhedsarkivet
Sebastian hædret med Platin
Sebastian har - igen - opnået det som kun ganske få kunstnere opnår. Hædret med platin for et salg på over 30.000 eksemplarer. Læg dertil de mange udlån fra bibliotekerne landet over samt diverse downloads fra nettet. Sebastians store succes "De Største Hits" er udødelig og sælger stadig derudad......Tillykke Sebastian!
Køb CD'en HER
Sebastian hædret med GULD og PLATIN
Sebastian har netop modtaget PLATIN for "De Største Hits" for et salg på over 35.000 eksemplarer. Samtidig modtog han GULD for "Sebastians Bedste Børnesange", der netop har rundet 20.000 eksemplarer. Begge cd'er sælger stadig derudad...
Charlotte Paludan fra Sony overrakte Guld og Platin til Danmarks største komponist, Sebastian.
Så er det sikkert og vist. Sebastian vender tilbage i rollen som instruktør i 2011. Hans elskede musical "Pippi" sættes op i København og Hillerød af teatergruppen Mastodonterne. Det er efterhånden fire år siden at Pippi senest har været opført på et dansk teater. Dengang var der trafikkaos i timen inden og efter forestillingen omkring Docken i København. Intet tyder på at det bliver anderledes i 2011. Pippi er utvivlsomt en af de Sebastian-musicals som står stærkest hos publikum. Kald Mig Pippi, Multiplikationsangen, Tingfindersang, Verdens Stærkeste Pige og Pippis Godnatsang er blot et lille udpluk af forestillingens musikalske hits.
Sebastian og Mastodonterne holder audition til Pippi - læs mere HER
Aktuelt er Pippi-sangene på Sebastians nye CD -  "Sebastians Bedste Børnesange" - hvor ikke færre end seks Pippi-sange er repræsenteret. En CD som bekendt strøg ind på TOP-10 efter få uger.
Pippi vender tilbage i 2011

Forsiden      Biografi      Nyhedsarkiv      Koncerter      Fanklub      Gæstebog      Diskografi      Kontakt      Fotos     Officiel facebook